Grupai “Borowa Mc” jauna dzīsme par mīlesteibu – Aizlaid pa viejam

Grupai “Borowa Mc” jauna dzīsme par mīlesteibu – Aizlaid pa viejam
Piec klusiešonys šaļts ar jaunu dzīsmi pi klauseituojim atsagrīž grupa “Borowa Mc”.

Niu, kod laiks aiz lūga arviņ bīžuok atguodynoj par tū, ka vosora tyvojās sovam pādejam akordam i ka cīši dreiži syltums byus juomeklej pi kuorteigys čaja skrūzis, capurē i cymdūs, par sirds i dvēselis syltuma saglobuošonu pasaryupej grupa „Borowa Mc”, kas klauseituojim prezentej sovu jaunū dzīsmi „Aizlaid pa viejam”.

Piec pusūtra goda radūšuos pauzis klauseituojus ar sovu jaunū dzīsmi otkon prīcej latgalīšu grupa „Borowa Mc”. Saprūtūt, ka vēļ tik daudzi kas nav pascēts i ka vēļ tik daudzi kas iz sirds, muziki radeja dzīsmi par mīlesteibu – tū, piec kurys kotrs nu mums, apzynuoti ci nā, snādzas. Dzīsme „Aizlaid pa viejam” stuosta par tom naatkuortojamom sajiutom, kū izdzeivoj kotrs, kas mīļoj i teik mīļuots. Par itū boguoteibu, kas nav izmierejama nivīnā pasauļa valutā, nu ir tik labi pazeistama kotram. Nav svareigi, kur – Tokejā, Moskovā, Ņujorkā ci itepat – Preiļūs. Nasabeit pasadūt itom jiutom – taids ir ituos dzīsmis viestejums.

Dzīsmis muzykys autore ir Guntra Kuzmina, nu teksta autors ir Aigars Runčis.

Grupa „Borowa Mc” tyka dybynuota 2004. godā Rēzeknē, popularitati klauseituoju vydā dabuoja ar dzīsmi „Vysskaituokajai meitinei”, kas 2005. godā īsarynduoja radejis SWH topa augšgolūs, kai ari īgiva SWH i Latvejis Radejis 2 „Muzykaluos bankys” 2005. goda popularuokuos dzīsmis titulu. Grupa ir izdavuse 3 studejis albumus, kurymūs ir dzīsmis, kuru topšonā pīsadaleja ari daudzi Latvejā pazeistami muziki.
.


Kartenis – grupys publicitatis materiali, foto Madara Matisone

Print Friendly, PDF & Email

Kalenders

Mar
28
Cat
18:30 Izruode “Divejis vyrtuvē, naskai... @ Daugovpiļs teatris
Izruode “Divejis vyrtuvē, naskai... @ Daugovpiļs teatris
Mar 28 @ 18:30 – 20:00
Izruodis pamatā ir ukraiņu dramaturga Aleksandra Mardaņa luga “Muotis i meitys” (“Дочки-матери”), lugu latgaliski tulkuojuse Kristīne Veinšteina. Tei byus gondreiž kriminala komedeja Olega Šapošnikova režejā i viesteis par div liktiņa nalutynuotom sīvītem, kurys par speiti vysim[...]
19:00 Grupys “Galaktika” albuma prezen... @ CATA kulturys noms
Grupys “Galaktika” albuma prezen... @ CATA kulturys noms
Mar 28 @ 19:00 – 21:00
2024. gods zīmā i pavasarī – nu janvara da apreļa – popularuo šlagermuzykys grupa “Galaktika” dūsīs Latvejis koncerttūrē, kurys laikā tiks prezentāts ari jaunais albums “Mums pieder tik daudz”. Koncerti nūtiks gondreiž vysu Latvejis piļsātu[...]