Kū var skaiteit žurnala “A12” zīmys numerī

Kū var skaiteit žurnala “A12” zīmys numerī

Roksta autors: Ināra Volkova, žurnals “A12”

Ci vīgli atsagrīzt i dzeivuot Latvejā – itaids ir jaunuo žurnala “A12” numera vaicuojums.

Lūznavīte Maija Hartmane pīzeist, ka Latgolā saulis ir vaira, bet dzejneica Ingrīda Tārauda vys vēļ ir storp divejim pasaulim i pīzeist, ka sovu vītu Latvejā atrast ir gryuši. Ci ir varams saimnīkuot videi draudzeigi i izmontuot jaunuokuos tehnologejis, tū atkluoj uzjiemeigais Aldis Ločmelis. Fotografe Arita Strode-Kļaviņa stuosta par naparostajim latgalīšim, bet melomans Ivars Matisovs pīduovoj unikalu pietejumu par myusu dīnu muzykys dzeivi Latgolā. I vēļ izzynuosit, kai Suomejā audzej zīmeļbrīžus i kaskejus i parkū Peipusa azara staraveri audzej seipulus. Dūmojūt par svātku goldu, kulinarejis viesturis pietnīks profesors Rimvīds Laužiks atguodynoj par tradicejis nūtureibu cauri godu symtim. Dzili i patīsi par mums – jaunajā “A12” žurnala numerī.

Roksts sagataveits sadarbeibā ar portalu lakuga.lv ar Vaļsts regionaluos atteisteibys agenturys finansialu atbolstu nu Latvejis budžeta leidzekļu projektā “Robežlīnijas”.

Print Friendly, PDF & Email

Kalenders

Apr
30
Ūtr
all-day Elvīrys Škutānis izstuode “Iedve... @ Lūznovys muiža
Elvīrys Škutānis izstuode “Iedve... @ Lūznovys muiža
Apr 30 all-day
Elvīra Škutāne ir Kruoslovys amatnīceibys centra stykla dekoru darbneicys meistare. Jei ir spūdrys pīmārs tam, kai īmeiļuota nūdarbe nailgā laikā var puorsavērst uzjiemiejdarbeibā. Paguojušuo goda golā meistare sajēme bolvu “Goda amatnīks” Latgolys plānuošonys regiona Latgolys[...]